Step By Step Events

KÉSZÜLJÜNK EGYÜTT A NAGY NAPRA!

Közhelyes, de mindenki azt szeretné, ha "a nagy nap” olyan lenne, mint amit elképzelt vagy még szebb. Ehhez persze időt, energiát és pénzt kell belefektetni az esemény szervezésébe, kinek-kinek igényei szerint.

Helyszín

DJ / Zenekar

Egy másik jól bejáratott mondat szerint: "Minden rendezvény egyedi és megismételhetetlen”. Nyilván ez így is van és ez a mondat legfőképpen az esküvőkre igaz.

Étel, ital

Dekoráció

Közös életetek egyik fordulópontja e nap, pontosan ezért az összes tényezőnek klappolnia kell. Vállalkozásunk ebben is tud segíteni, hisz esküvői szolgáltatásunk magában foglalja a tanácsadást és a teljes körű esküvőszervezést is, beleértve magát az esemény lebonyolítását.

Torta

Ruha

A Step by Step Events segít a számotokra legtökéletesebb helyszín kiválasztásában és elmondjuk, hogy mire kell még odafigyelni ezzel kapcsolatban. Szolgáltatókat is tudunk ajánlani, így nem lesz gondotok a virágok, torták és a többi, az esküvőtökhöz szükséges kiegészítők keresgetésével.

Fotó, videó

Virág

Az alvállalkozókkal, vagy éppen a helyszínnel kötött szükséges szerződések ügyében is intézkedünk, így tudtok a segítségünkkel egyről a kettőre jutni a szervezésben. Lehetne még sorolni..